POWERSHAPE 2 – ALAKFORMÁLÁS ÉS ARCKEZELÉS

POWERSHAPE 2 – ALAKFORMÁLÁS ÉS ARCKEZELÉS

Szinte minden nőnek fontos az alakja és a megjelenése, ám nem minden esetben elegendő az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás az álomalak és a szép, egészséges arc eléréshez. Szerencsére korunk nagyszerű technológiai vívmányai közelebb visznek bennünket a megoldáshoz. Az orvosi esztétikai kezelések alkalmazkodnak az aktuális igényekhez, és modern eszközökkel segítenek kielégíteni az igényeket.

A „PowerShape 2” egy innovatív, rádiófrekvenciás-vákuumos arc-és alakkezelő eszköz, amely hatékony technológiákat kombinál egyszerre. Egyaránt alkalmas alakformálásra, feszesítésre és cellulitkezelésre is. De nemcsak testformálásra kiváló megoldás, hanem az arc fiatalítására is alkalmas innovatív, thermális arckezelő fejével.

Dr. Sebestyén Judith plasztikai sebész szerint a PowerShape 2 egy nagyszerű találmány. Az integrált rendszernek köszönhetően testformálás és arcfiatalítás terén látványos eredményeket lehet elérni. Ráadásul a kezelés fájdalommentes, és teljes mértékben a páciens igényeire szabható. A thermális fej nagy előnye pedig az, hogy érzékeny, nehezen hozzáférhető területekhez is illeszkedik, és hatékonyan tudja őket kezelni (Ilyen például a szem és az ajkak környéke).

 

A rádiófrekvencia olyan energiákat juttat a bőrbe, amelyeknek hőhatása már egy alkalom után képes visszaadni a kollagén rostok rugalmasságát. Stimulálja a kollagén- és elasztintermelést a bőrben, így azonnal látható eredményt generál, hatása pedig a kezelést követő hetekben csak tovább fokozódik. Feszesíti az arcbőrt, face lifting és hosszantartó arcfiatalító hatású, emellett javítja a bőr tápanyag-ellátottságát is.

A rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatait,így jelentős mértékű zsírlebomláshoz vezet. A soft lézer a zsírsejtek elfolyósítását és méretének csökkenését segíti a sejthártyájuk átjárhatóbbá tételével, egyúttal a vörös fény fiatalítja a bőrszövetállományt, segíti a zsír távozását a szervezetből. Mindehhez hozzáadódik a vákuum szívóhatása, amely a zsírszövetek vér- és nyirokkeringésének fokozásával, a bőrfelszín kisimításával, a zsírlerakódások és a narancsbőr csökkentésével varázsol irigylésre méltó testkontúrt.

Hogyan működik?

A Power Shape 2 hatékonysága összetett működési funkcióinak köszönhető.

A rádiófrekvencia hőt termel, amelynek energiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatait, így zsírlebomláshoz vezet. A soft lézer a zsírsejtek hártyájának átjárhatóságát növeli, így csökkenti méretüket. Fiatalítja továbbá a teljes bőrszövetállományt is. A vákuum fokozza a vér- és nyirokkeringést, így a bőrfelszín és a narancsbőr kisimul.

A kezelés nagyjából 30 percet vesz igénybe, és a látványos hatás érdekében 5-6 kezelés ajánlott.

Milyen eredmények érhetők el vele?

-hosszan tartó arcfiatalító hatású;

-csökkenti a ráncokat;

-javítja a bőr mikrokeringését és tápanyag ellátottságát;

-feszesíti az arcbőrt, face lifting hatású;

-alakformáló;

-csökkenti a narancsbőrt;

-fizikai megújulást eredményez.

Kinek ajánlott?

-akik narancsbőrrel küzdenek,

-akik nem tudnak megszabadulni a test különböző pontjain lerakódott zsírtól,

-akik tartós megoldást keresnek a feszes bőrre,

-akik számára fontos a rendszeres méregtelenítés,

-akik sokoldalú alakformálásra vágynak,

– akik arc-és testkezelést egyaránt igénybe vennének.

A szerzőről

Related posts