Bemutatkozás

RÓLUNK

A szépben mindig van valami megdöbbentő és szokatlan, valami ünnepi és korlátlan.– Kosztolányi Dezső
A szépség és fiatalság kiemelt szerepet játszik a mai társadalomban. Aki önmagával elégedetlen, veszít önbizalmából, könnyen kiegyensúlyozatlanná válhat, és ez az élet minden területére kihat. Az egészséges életmód nem mindig elég a vágyott külső eléréséhez, azonban a modern orvostudomány számos megoldással szolgálhat. Plasztikai sebészként fontosnak tartom, hogy a fizikai folyamatokon túl a lelki hátteret is megértsük, hiszen a kezelések, beavatkozások csak ezáltal válhatnak teljessé. – Dr. Sebestyén Judith

2004-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi karán, de már az egyetem megkezdése előtt is az egészségügyben dolgoztam.

2005. január 2-ától a budapesti Szent István kórházban dolgozom.

A diploma honosítási vizsgáig nővérként dolgoztam az Égési Intenzív Osztályon, mivel az egyetem előtt 4 évet és 8 hónapot asszisztensnő voltam a Csíkszeredai Megyei Kórház Sebészet Osztályán.

A honosítási vizsgát követően sikeresen felvételiztem rezidensnek a Szent István Kórház Sebészeti Osztályára. Mondhatni, azóta műtőben állok.

2006-2012 között a Szent István Kórház Sebészetén (akkori nevén III. számú Sebészeti Klinika) dolgoztam.

2012. május 23-án sikeresen szakvizsgáztam, és sebész szakorvos lettem. A szakvizsgára 430 műtétet végeztem önállóan, első asszisztensként pedig majd 900 műtét volt a hátam mögött.

Néhai Prof. Dr. Regöly Mérei Jánosnak (aki a Klinika vezető professzora volt ) köszönhetően már akkor részt vettem a Plasztikai Sebészeten Dr. Révész Zsolt műtéteiben. Kezdetben, mint asszisztens, aztán egyre többször “sub nomine” operáltam.

2012 augusztusában sikeresen felvételiztem plasztikai sebész rezidensnek, és ugyanekkor felvettek az Égés és Plasztikai Osztályra orvosnak.

2015. november 15-én szakvizsgáztam plasztikai sebészetből, a szakvizsgáig csaknem 670 plasztikai műtétet végeztem önállóan.

Ezt követően kineveztek adjunktusnak, majd 2019-ben főorvosnak.

Büszke vagyok, hogy az ország egyik legjobb szakembere, dr. Révész Zsolt mellett válhattam plasztikai sebésszé, a kezdetektől együtt dolgoztam vele. 2019 óta külön céget viszünk, külön operálunk, de egy napon.

2020. márciusától kórházunk, mint Országos Infektológiai Centrum részt vesz a COVID ellátásban. Kezdetben a Szent István Kórház telephelyen, majd 2020 novemberétől a László Kórház telephelyen, a frontvonalban részt veszek a COVID ellátásban.

“A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit viselhetünk.” – azonban a magabiztos mosoly alapfeltétele, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Ebben tudok segítséget nyújtani a rendelkezésemre álló orvostudományi eszközökkel, nemzetközi tapasztalataimmal, legyen szó az öregedés jeleinek halványításáról vagy egy-egy testrész korrekciójáról. Életem minden területén odafigyelek a minőségre, szakmai munkámban ez kiemelten érvényes, ugyanúgy, mint az empátia és az odafigyelés.

Plasztikai műtét TB Támogatással

Az Országos Egészség Pénztár által támogatott műtétek lehetőséget biztosítanak azoknak a betegeknek, akik betegség, esetleg nagy mértékű fogyás után szeretnék visszanyerni külsejüket, ezáltal önbizalmukat is. AZ OEP által támogatott plasztikai műtétekre kizárólag orvosilag indokolt esetben lehet jelentkezni.

Plasztikai műtét TB támogatással azoknak a személyeknek adott, akik valamilyen veleszületett rendellenességgel jöttek világra (például túlzottan elálló fülkagyló, ajak és szájpadhasadék). Nem veleszületett problémák, amelyek kezelésére igénybevehető OEP támogatott plaszikai műtét:

  • daganat utáni emlőhelyreállító műtétek
  • nagy fogyás utáni hasplasztika
  • gygantomastia
  • égett betegellátás
  • bőrdaganatok
  • AZ OEP támogatott műtéteket az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézetben végezzük.
EGYESÍTETT SZENT ISTVÁN ÉS SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET, ÉGÉS- ÉS PLASZTIKAI SEBÉSZETI OSZTÁLY

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

A plasztikai sebészeti műtéteknek kiváló helyszínt biztosít az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézetben működő Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztály, amelynek magas színvonalon felszerelt műtői garantálják, hogy a páciens minden szükséges ellátást megkapjon. Az TB-támogatott beavatkozások itt zajlanak. A beavatkozást követő egy-két éjszakás kórházi tartózkodáshoz nyugodt atmoszférát és kellemes környezetet biztosítunk egy- vagy kétágyas, fürdőszobával felszerelt, felújított betegszobákban.

A nem OEP támogatott plasztikai műtéteket az Istenhegyi Klinikán végezzük. A klinika Buda egyik legszebb részén helyezkedik el, ahol a szakrendelők mellett két korszerűen felszerelt műtőben és fürdőszobás kórtermekben biztonságos körülmények között történnek a beavatkozások, amelyeket követően nyugodt környezetben lábadozhatnak pácienseink.

EGYESÍTETT SZENT ISTVÁN ÉS SZENT LÁSZLÓ KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET, ÉGÉS- ÉS PLASZTIKAI SEBÉSZETI OSZTÁLY

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

A plasztikai sebészeti műtéteknek kiváló helyszínt biztosít az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézetben működő Égés- és Plasztikai Sebészeti osztály, amelynek magas színvonalon felszerelt műtői garantálják, hogy a páciens minden szükséges ellátást megkapjon. Erre a TB által támogatott beavatkozások esetében van lehetőség.
A beavatkozást követő 1-2 éjszakai kórházi tartózkodáshoz nyugodt atmoszférát és kellemes környezetet biztosítunk 1 vagy kétágyas, fürdőszobával felszerelt, felújított betegszobákban.

A nem OEP támogatott plasztikai műtétek elvégzése az Istenhegyi Klinikán történik. A klinika Buda egyik legszebb részén helyezkedik el, a szakrendelők mellett két korszerűen felszerelt műtő és fürdőszobás körtermek biztosítják a biztonságos körülményeket a beavatkozások során, valamint a lábadozáshoz szükséges nyugodt környezetet.