Testplasztika

TESTPLASZTIKA

Sok embernek lelki és önértékelései problémákat okozhatnak a test különböző területein lerakódott zsírrétegek vagy az olyan esztétikai elváltozások, amelyeket diétával és rendszeres testmozgással nem lehetséges korrigálni. Ilyen esetekben segíthetnek a testplasztikai műtétek, mint például a comb, fenék, has, vádli vagy intim részek területén végzett beavatkozások, illetve a test különböző pontjain történő zsírleszívás.

 

HASPLASZTIKA

A hasplasztikának köszönhetően a has visszanyerheti feszes állapotát.

A hasplasztika magába foglalja a hasfalon (bőr, zsírszövet, izom) végzett összes műtétet, amelyek célja a hasfal elváltozásainak megszüntetése. Leggyakrabban elhízás, nagymértékű fogyás, terhesség és szülés miatt alakul ki olyan állapot, amely hasplasztikát igényel. A deformitások az esztétikai problémán túl gerincbántalmakat vagy egyéb betegségeket is okozhatnak.

A hasplasztikát gyakran zsírleszívással együtt, kombinálva alkalmazzuk, ahol erre szükség van. Doktornő felméri a páciens állapotát, lelki motivációját, hogy segítsen a minél kevesebb fájdalommal járó, optimális eredményt hozó módszer kiválasztásában.

INTIMPLASZTIKA

Az esztétikai problémán túl lelki gondokhoz is vezethet az intim testrészekkel való elégedetlenség. Szerencsére a probléma jellegétől függően több korszerű plasztikai sebészeti eljárás nyújthat megoldást azoknak a hölgyeknek, akiket tisztálkodás vagy szexuális élet közben zavar kis vagy nagyajkaik mérete, formája. Férfiak esetében van mód pénisz vastagságának növelésére is.

Az intimplasztikai beavatkozások között leggyakoribb a kisajak-kisebbítés és a nagyajak feltöltés, amelynek során a méret mellett a forma is változtatható. Doktornő célja, hogy megtalálja a legideálisabb megoldást, amely testi és lelki panaszoktól mentes életet tesz lehetővé

Doktornő diszkrét körülmények között, nemcsak altatásban, hanem helyi érzéstelenítéssel is végez intimplasztikát szálazás, illetve a hialuronsavas feltöltés módszerével, ezzel biztosítva a kollagéntermelés beindulását ezen a területen is. Ezt a módszert Magyarországon az elsők között alkalmazza.

Altatásban történő intimplasztika esetén kisajakplasztika kombinálható nagyajak zsírbetöltéssel és szálazással is.

VÁDLIPLASZTIKA

A vádliplasztika ideális megoldás azoknak, akik asszimmetrikusnak vagy túl vékonynak találják a lábszárukat betegség, baleset vagy genetikai adottságok miatt.

A vádliplasztika során a lábszár jól korrigálható implantátum beültetésével. Az eredmény azonnal látható, a formásabb vádliknak köszönhetően pedig vonzóbbá teszi a megjelenést, így az önbizalmat is növeli.

ZSÍRLESZÍVÁS

A zsírleszívást azoknak ajánlja doktornő, akiknek nincs jelentős súlytöbbletük, azonban az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás ellenére is küzdenek lokális zsírfelesleggel.

A zsírleszívás manapság az egyik legelterjedtebb plasztikai beavatkozás, azonban fontos megjegyezni, hogy nem helyettesítheti az egészséges táplálkozást és a sportolást. A módszer kisebb testkontúr-korrekcióra alkalmas, segítségével harmonikus arányokat érhetünk el elsősorban a has, a fenék, a comb vagy a térd területén. Eredménye nem jár jelentős testsúlycsökkenéssel, hiszen egy-egy beavatkozás alkalmával egy-három liter zsír távolítható el, azonban általa kecsesebb, formásabb testrészek alakíthatók.

A zsírleszívás azonnali, látható eredményt ad, a végleges állapot néhány hónap alatt alakul ki.