Műtét nélkül

MŰTÉT NÉLKÜL

ARCFIATALÍTÁS MŰTÉT NÉLKÜL

A modern technológiának köszönhetően, a folyamatosan fejlődő és modernizálódó esztétikai módszereknek köszönhetően már vágás nélkül is látványosan fiatalíthatjuk az arcot.

APTOS SZÁLAS ARCFIATALÍTÁS

Minimálisan invazív szálak az arc és a test emeléséhez és kontúrozásához.

Arc- és tokafeszesítésre ideális, továbbá a nyak és a test egyéb tájain is sikerrel alkalmazható. Doktornő alkalmazza logó felsőkar emelésére és intimplasztikára is. Az aptos szál egy vékony, szövetbarát, szintetikus szál, amelyen apró horogszerű karmocskák vannak párhuzamosan elhelyezve, így amikor a bőr alá jut, belekapaszkodik a szövetbe, és visszafelé kihúzva kinyíik és rögzül a megfelelő helyzetben.

A technika alkalmas a bőr azonnali megemelésére, feszesítésére, ránctalanításra, ugyanakkor serkenti a kollagénrostok termelődését, így belülről is épül a bőr.

BOTOX KEZELÉS

A stresszes hétköznapok és az idő múlása mindenki arcán nyomot hagy. Amennyiben a mimikai ráncok zavaró mértékben jelennek meg, segítséget jelenthet a botox kezelés.

A botox ideális választás azoknak, akik szeretnék csökkenteni a szem körül, a homlokon vagy a szemöldökök között kialakult ráncokat, esetleg megelőzni ezek megjelenését.

A kezelés során doktornő egy vékony tűvel a kijelölt területen található kis izmokba juttatja a hatóanyagot, amely kémiai úton gátolja az izmok működését, így az eredmény néhány napon belül válik láthatóvá. Hatása négy-hat hónapig tart, a kezelés megismételhető.

A botox másik felhasználási területe az izzadás csökkentése, amelyet a verejtékmirigyek működésének befolyásával ér el.

RÁNCFELTÖLTÉS

A környezeti hatások és az idő előrehaladása a legkörültekintőbb arcápolási rutin betartása mellett is látványos nyomokat hagy az arcon. Ha elégedetlenek vagyunk ráncainkkal, kiváló műtét nélküli megoldást jelenthet a hialuronsavs feltöltés, amely szinte azonnal simává varázsolja a kívánt területet.

Ráncfeltöltés során doktornő egy vékony tűvel juttat töltőanyagot a bőr alá, amely így simává, feszessé és teltté válik. A módszer alkalmas mélyebb ráncok eltüntetésére is.

AJAKFELTÖLTÉS

A sima, telt ajak a nőiesség szimbóluma. Ha genetikailag nem adatott meg, egy bizonyos fokig korrigálható sminkkel, azonban a tartós és biztos eredményre vágyóknak ideális megoldás az ajakfeltöltés hialuronsavval. Saját zsírral való ajakfeltöltés műtéti környezetben lehetséges.

PRP- DRAKULA TERÁPIA (BŐRFIATALÍTÁS SAJÁT VÉRSZÉRUMMAL)

Már egy évtizede annak, hogy felismerték: a vérlemezkékben gazdag plazma kiválóan alkalmazható a bőr fiatalítására! A vérlemezkék ugyanis növekedési faktort alkalmaznak, így stimulálni képesek a kollagén és keratin termelését. A kollagén a ráncok kisimításáért felelős, ez a hatás azonnali, később viszont a kötőszövetek megújulását idézi elő, tehát sejtszinten is elkezdi kifejteni a hatását.

ZO®️SKIN HEALTH BŐRÁPOLÁS

Mindenki tökéletes bőrre vágyik. A sima felszínű, feszes és rugalmas, egyenletes színű bőr már nem álom. A ZO®Skin Health termékei révén a bőr saját élettani folyamatai ideálissá tehetők, így visszaadják az egészséges bőr élményét.

A ZO®Skin Health bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik.

A ZO®Skin Health terápiái a következő bőrproblémákra nyújtanak hosszútávú, hatékony megoldást: aknés, pattanásos bőr, öregedő bőr, rozácea, napkárosodás, pigmentfoltok, érzékeny bőr.