Arcplasztika

ARCPLASZTIKA

A kollagéntermelés lassulásával a bőr megereszkedik, veszít feszességéből, színe fakóbbá válhat. A rendszeres arcápolás, az egészséges életmód és a kozmetikai kezelések lassíthatják a folyamatot, de egyes esetekben az arcplasztikai beavatkozások látványos és hosszantartó eredményekkel szolgálnak: a bőr kisimul, így fiatalosabb, kipihent összképet érhetünk el.

Arcplasztika sajátzsír töltéssel:
A bricseszről eltávolított felesleges zsírral feltölthetők az arc és a nyak ráncai, valamint dúsabb ajak alakítható.

 

SZEMHÉJPLASZTIKA

Az öregedés jelei elsőként a szemkörnyéken láthatók. Az alsó és felső szemhéj megereszkedése műtéttel korrigálható, így a tekintet újra fiatalos és üde lesz.

A megereszkedett alsó vagy felső szemhéj korrekciója frissé, üdévé varázsolja a tekintetet. A felső szemhéj esetében a megereszkedett bőrt és felesleges bőrszövetet eltávolítja doktornő, így a tekintet nyitottabbá válik. Az alsó szemhéjon végzett beavatkozás megszünteti a táskákat, így a karikás, fáradt szem eltűnik, fiatalos lesz az arc.

SZEMÖLDÖKPLASZTIKA

A szemöldök arcunk egyik legmeghatározóbb eleme, azonban a kor előrehaladtával megereszkedik. A szemöldökplasztikai beavatkozás során ezt a jelenséget korrigálja doktornő, és visszaemeli a szemöldököt eredeti helyére, így biztosítva a fiatalos hatást: a tekintet újra nyílt, fiatalos lesz. Az eljárás előnye, hogy a műtéti heg gyakorlatilag láthatatlan, mert a hajas fejbőr területén van.

FÜLPLASZTIKA

Talán az egyik legismertebb, legáltalánosabb plasztikai sebészeti rutin beavatkozás a fülplasztika, amellyel az elálló, asszimetrikus füleket lehet korrigálni. Az átlagostól eltérő fül gyakran zavarja viselőjét, gátlások kialakulásához vezethet – egyes esetekben már egészen fiatal kortól. Ez a rutinbeavatkozás bármilyen korosztály számára alkalmazható a fül elállása, aszimmetriája, vagy formájának korrekciója érdekében.