Klinikáink

KLINIKÁINK

DÉL- PESTI CENTRUMKORHÁZ, ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET, ÉGÉS- ÉS PLASZTIKAI SEBÉSZETI OSZTÁLY

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

A plasztikai sebészeti műtéteknek kiváló helyszínt biztosít az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézetben működő Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztály, amelynek magas színvonalon felszerelt műtői garantálják, hogy a páciens minden szükséges ellátást megkapjon. Az TB-támogatott beavatkozások itt zajlanak. A beavatkozást követő egy-két éjszakás kórházi tartózkodáshoz nyugodt atmoszférát és kellemes környezetet biztosítunk egy- vagy kétágyas, fürdőszobával felszerelt, felújított betegszobákban.

A nem OEP támogatott plasztikai műtéteket az Istenhegyi Klinikán végezzük. A klinika Buda egyik legszebb részén helyezkedik el, ahol a szakrendelők mellett két korszerűen felszerelt műtőben és fürdőszobás kórtermekben biztonságos körülmények között történnek a beavatkozások, amelyeket követően nyugodt környezetben lábadozhatnak pácienseink.

Az Istenhegyi Klinikán doktornő minden második hét hétfő és kedd délutánján rendel.

Plasztikai műtét TB-Támogatással

Az Országos Egészség Pénztár által támogatott műtétek lehetőséget biztosítanak azoknak a betegeknek, akik betegség, esetleg nagy mértékű fogyás után szeretnék visszanyerni külsejüket, ezáltal önbizalmukat is. AZ OEP által támogatott plasztikai műtétekre kizárólag orvosilag indokolt esetben lehet jelentkezni.
Plasztikai műtét TB támogatással azoknak a személyeknek adott, akik valamilyen veleszületett rendellensséggel jöttek világra (például túlzottan elálló fülkagyló, ajak és szájpadhasadék).

Nem veleszületett problémák esetén, baleset, betegség, műtét során szerzett panasz kezelésére is igénybevehető TB-támogatott plasztikai műtét:

● daganat utáni emlő helyreállító műtétek
● nagy fogyás utáni hasplasztika
● gygantomastia
● égett betegellátás
● bőrdaganatok

A TB-támogatott műtéteket az Egyesített Szent István és Szent László Kórház- Rendelőintézetben végezzük.