Klinikáink

KLINIKÁINK

DÉL- PESTI CENTRUMKORHÁZ, ORSZÁGOS HEMATOLÓGIAI ÉS INFEKTOLÓGIAI INTÉZET, ÉGÉS- ÉS PLASZTIKAI SEBÉSZETI OSZTÁLY

1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

A plasztikai sebészeti műtéteknek kiváló helyszínt biztosít az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézetben működő Égés- és Plasztikai Sebészeti Osztály, amelynek magas színvonalon felszerelt műtői garantálják, hogy a páciens minden szükséges ellátást megkapjon. Az TB-támogatott beavatkozások itt zajlanak. A beavatkozást követő egy-két éjszakás kórházi tartózkodáshoz nyugodt atmoszférát és kellemes környezetet biztosítunk egy- vagy kétágyas, fürdőszobával felszerelt, felújított betegszobákban.

A nem OEP támogatott plasztikai műtéteket az Istenhegyi Klinikán végezzük. A klinika Buda egyik legszebb részén helyezkedik el, ahol a szakrendelők mellett két korszerűen felszerelt műtőben és fürdőszobás kórtermekben biztonságos körülmények között történnek a beavatkozások, amelyeket követően nyugodt környezetben lábadozhatnak pácienseink.

Az Istenhegyi Klinikán doktornő minden második hét hétfő és kedd délutánján rendel.

SILVERMOUNT KLINIKA

1037 Budapest, Remete köz 6.

Doktornő csütörtök délutánonként rendel itt, saját páciensek számára. Bejelentkezés a doktornő asszisztensénél, Molnár Csillánál lehetséges a 06308532939 telefonszámon.

Plasztikai műtét TB-Támogatással

Az Országos Egészség Pénztár által támogatott műtétek lehetőséget biztosítanak azoknak a betegeknek, akik betegség, esetleg nagy mértékű fogyás után szeretnék visszanyerni külsejüket, ezáltal önbizalmukat is. AZ OEP által támogatott plasztikai műtétekre kizárólag orvosilag indokolt esetben lehet jelentkezni.
Plasztikai műtét TB támogatással azoknak a személyeknek adott, akik valamilyen veleszületett rendellensséggel jöttek világra (például túlzottan elálló fülkagyló, ajak és szájpadhasadék).

Nem veleszületett problémák esetén, baleset, betegség, műtét során szerzett panasz kezelésére is igénybevehető TB-támogatott plasztikai műtét:

● daganat utáni emlő helyreállító műtétek
● nagy fogyás utáni hasplasztika
● gygantomastia
● égett betegellátás
● bőrdaganatok

A TB-támogatott műtéteket az Egyesített Szent István és Szent László Kórház- Rendelőintézetben végezzük.