Mellplasztika

MELLPLASZTIKA

A plasztikai sebészeti beavatkozások talán leginkább közismert formája a mellplasztika, amely számos lehetőséget kínál a vágyott forma eléréséhez. Korrigálható a lógó emlő, kisebbíthető vagy nagyobbítható a mell, rekonstrukció útján újraépíthető a műtét miatt eltávolított mell. Mellplasztika alkalmazható férfiak esetében is, ha nőies mellüket szeretnék korrigáltatni.

A mell a nőiesség egyik szimbóluma, azonban azok számára, akik elégedetlenek mellük formájával vagy méretével, számos frusztráció forrása lehet. A műtétnek köszönhetően nemcsak a mell kívánt formája alakítható, hanem az önértékelés, önbizalom is helyreállhat, utat nyitva egy teljesebb élethez.

Az implantátum behelyezése nem befolyásolja sem a gyermekvállalást, sem pedig a szoptatást.

Mellplasztikai konzultációra az alábbiakkal készüljön:

– testhezálló ruha, amely kiadja az alakot ( a testarányok feltérképezése érdekében)

– sportmelltartó, bikinifelső

– képek az ideálisnak tartott mellről és olyanról is, amilyent egyáltalán nem szeretne.

MELLFELVARRÁS

A mell megereszkedéséhez hozzájárulhat egy nagyobb mértékű fogyás, a genetika, az életkor, valamint a szülés és szoptatás. Mellfelvarrással nemcsak a “lógó” bőr távolítható el, hanem a forma és a méret is alakítható a páciens elképzelései szerint.

A mellfelvarrás olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amellyel visszanyerhető a mell eredeti formája a megnyúlt bőr eltávolításával és a mirigyállomány megemelésével.

MELLNAGYOBBÍTÁS

A mellnagyobbítás megfelelő beavatkozás mindazok számára, akik túl kicsinek találják kebleiket. A nagyobbításnál használt implantátumok számos változatban érhetők el, így a páciens és az orvos közösen kiválaszthatják a legmegfelelőbbet.