MELLIMPLANTÁTUMOK – HOGYAN VÁLASSZUNK?

MELLIMPLANTÁTUMOK – HOGYAN VÁLASSZUNK?

Minden nő megérdemli, hogy magabiztos lehessen saját bőrében, és mind lelkileg, mind testileg egyensúlyba kerülhessen önmagával.

A mell a nőiség egyik legmeghatározóbb szimbóluma, de sokak számára elégedetlenség forrása lehet. Méretük és formájuk frusztrációt okozhat, amely az önértékelésre is hatással van. A mai korszerű technológiáknak köszönhetően a mell formája és mérete alakítható. A mellnagyobbítás megfelelő beavatkozás lehet azok számára, akik kicsinek találják mellüket, elégedetlenek dekoltázsukkal.

Mellnagyobbításkor Doktornő kétféle márka implantátumait alkalmazza, mindkettő kiváló minőségű és megbízható gyártótól származik. A kettő között valójában nincs lényegi különbség, így egyéni döntés, igény és konzultáció kérdése, végül melyikre esik a választás.

 

Az egyik márka, amely Doktornőnél elérhető, a MENTOR®

Az amerikai MENTOR® cég számára semmi sem fontosabb, mint a terméküket választó páciensek egészsége és elégedettsége.

A MENTOR® mellimplantátumok biztonságát és klinikai teljesítményét hosszú távú klinikai adatok támasztják alá. Minden termékük szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esik át, folyamatosan értékelik az anyagokat, valamint a felhasználói visszajelzések alapján törekednek az innovációra. A gyártás során felhasznált anyagokat az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) átvizsgálta, és jóváhagyta.

A márka objektív, klinikai információkat nyújt a mellimplantátumok biztonságáról, hogy segítse a pácienseket a döntésük meghozatalában, valamint átfogó garanciaprogramot kínál a még teljesebb vásárlói elégedettség és biztonságérzet megteremtése érdekében.

 

A másik márka, amelyet Sebestyén Doktornő használ, a POLYTECH

A POLYTECH egyetlen németországi mellimplantátum-gyártóként egyedülálló termékválasztékkal rendelkezik. Minden implantátumot a legnagyobb gondossággal fejlesztenek és gyártanak Dieburgban, a gyártás során pedig eleget tesznek a legmagasabb minőségi követelményeknek, a legmondernebb technológiákat alkalmazzák.

A POLYTECH implantátumok speciális, rendkívül kohezív, és hosszú távú viselésre engedélyezett orvosi szilikon géllel vannak feltöltve. Formastabilak, és kivételes erőhatásoknak is ellenállnak, ezt mechanikai tesztek is alátámasztják.

Akárcsak a MENTOR®-nál, itt is minden egyes mellimplantátum alapos vizsgálaton esik át, mielőtt forgalomba kerül. Fejlesztéseik során a sebészek és páciensek visszajelzéseit és tapasztalatait figyelembe véve igyekeznek még tovább fejlődni.

A POLYTECH B-Lite® a cég legújabb fejlesztése. A könnyített súlyú mellimplantátumot Sebestyén doktornő gyakran alkalmazza. Ezt az implantátumot kifejezetten úgy alkották meg, hogy könnyített súlyának köszönhetően csökkenthetőek legyenek a szövetekre gyakorolt húzóerő nemkívánatos hatásai. Ennek és a legjobb minőségű szilikon gélnek köszönhetően kevésbé veszíti el formáját és pozícióját, hosszabb az élettartama, biztonságosabb.

A megfelelő implantátum kiválasztásánál mindig a páciens egyéni igényeit és elképzeléseit kell alapul venni, hiszen a mellek ideális mérete és formája mindenki számára egyéni.

Doktornő minden esetben meghallgatja az egyéni kívánságokat, majd tanácsot ad és segít kiválasztani a legmegfelelőbb formát és méretet, mindig figyelembe véve az egyéni testalkatot, életmódot, a mellek jelenlegi formáját és adottságait.

 

A választásban továbbá segítséget nyújtanak különböző méretű implantátum sablonok, melyeket felpróbálva a páciens átfogó képet kap arról, hogy melyik méret és forma hogyan áll neki, és milyen benyomást kelt benne.

 

Az igényeket és technikai megvalósítási lehetőségeket Sebestyén doktornővel személyes konzultáció során tudják egyeztetni. Kérjen időpontot Doktornő asszisztensénél a +36 30 853 2939 telefonszámon!

 

A szerzőről

Related posts